Simpozionul Județean "Drepturile omului – invitaţie la dialog", 2019

Vă invităm la Simpozionul Județean "Drepturile omului – invitaţie la dialog", organizat de Liceul Teoretic ,,Petru Cercel” Târgoviște, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Casa Corpului Didactic Dâmboviţa și Universitatea Valahia Târgovişte - Facultatea de Drept şi Ştiinţe Social – Politice.
Detalii despre simpozion

Simpozionul National "Util, modern și creativ în învățământul preșcolar", 2019

Vă invităm la Simpozionul Naţional "Util, modern și creativ în învățământul preșcolar", organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Dâmboviţa și Grădinița ,,Rază de Soare" din Târgoviște.
Detalii despre simpozion

Simpozion interjudetean ”Familia, dincolo de cuvinte…”

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Târgovişte vă invită sâmbătă, 18 mai 2019, ora 09.00, să participaţi la Simpozionul interjudețean ”Familia, dincolo de cuvinte…”organizat în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Dâmboviţa.
Inclusă în Calendarul activităților științifice, metodice, culturale pentru anul 2018-2019 al CCD Dâmbovița, activitatea se adresează cadrelor didactice din învăţământul preșcolar.
În vederea participării cu lucrări la acest eveniment științific, vă rugăm să completaţi formularul de înscriere , până la data de 30.04.2018 sau să trimiteți formularul de înscriere pe adresa de e-mail florinappsc@yahoo.com
Activitatea se va desfășura la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Târgovişte , str. Cpt. Constantinescu Nr. 2 Târgoviște.

Simpozionul National "Calitate si performanta educationala in scoala romaneasca", 2019

Va invitam la Simpozionul Naţional "Calitate si performanta educationala in scoala romaneasca", organizat de către Liceul de Arte "Bălaşa Doamna", în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Casa Corpului Didactic Dâmboviţa.
Detalii despre simpozion

Simpozion național ,, O școală pentru fiecare, o școală pentru toți", Ediția a V -a 2019

Casa Corpului Didactic Dâmbovița vă invită să participați la Simpozionul Naţional cu tema „O ŞCOALĂ PENTRU FIECARE, O ŞCOALĂ PENTRU TOŢI”, Ediția a V-a, 2019
Data desfășurării: 6 aprilie 2019;
Locul: Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Targoviste
30 martie -ultima zi de înscriere prin completarea formularului: clic pentru inscriere
Expedierea lucrărilor: simpozionscoalasibiblioteca@gmail.com
Detalii despre simpozion gasiți pe site-ul Școlii Gimnaziale Mihai Vitezul Târgoviște.

Calendarul activitatilor stiintifice 2018 - 2019

Va invitam sa participati la sesiunea de comunicari stiintifice pentru cadrele didactice din invatamantul prescolar Familia, dincolo de cuvinte… , organizata de Grădiniţa cu program prelungit nr.1 Târgovişte

Va invitam sa participati la sesiunea de comunicari stiintifice Scoala - intre traditional si modern, organizat de Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic.

Va invitam sa participati la Simpozionul National Calitate si performanta educationala in scoala romaneasca, organizat de Liceul de Arte "Balasa Doamna" din Targoviste, in parteneriat cu CCD Dambovita si ISJ Dambovita.

Va invitam sa participati la Simpozionul National Inovatie si continuitate in plan curricular, organizat de Școala Gimnaziala "Mihai Viteazul" din Targoviste, in parteneriat cu CCD Dambovita.

Concurs Naţional „Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!”

Simpozion național

Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” Târgoviște organizează, pe data de 29 ianuarie 2018, în colaborare cu Casa Corpului Didactic Dâmbovița, simpozionul național ”Didactica specialităţii-de la teorie la practică”, având ca grup țintă cadre didactice de orice specialitate, manageri educaţionali, bibliotecari, profesori documentarişti, informaticieni din învăţământul preuniversitar.
Detalii referitoare la organizarea și desfășurarea simpozionului se găsesc în documentul ataşat.

Activități științifice inițiate de alte instituții de învățământ preuniversitar în parteneriat cu CCD Dâmbovița (propuneri transmise pentru obținerea avizului MEN)

Activități științifice inițiate de alte instituții de învățământ preuniversitar în parteneriat cu CCD Dâmbovița