NOU    Va invitam sa participati la sesiunea de comunicari stiintifice pentru cadrele didactice din invatamantul PRESCOLAR Familia, dincolo de cuvinte… , organizata de GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.1 TÂRGOVIŞTE

Invitatie

Va invitam sa participati la sesiunea de comunicari stiintifice Scoala - intre traditional si modern, organizat de Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic.

Informatii despre simpozion
Formular de inregistrare

Va invitam sa participati la Simpozionul National Calitate si performanta educationala in scoala romaneasca, organizat de Liceul de Arte "Balasa Doamna" din Targoviste, in parteneriat cu CCD Dambovita si ISJ Dambovita.

Informatii despre simpozion
Fișă de înscriere

Va invitam sa participati la Simpozionul National Inovatie si continuitate in plan curricular, organizat de Școala Gimnaziala "Mihai Viteazul" din Targoviste, in parteneriat cu CCD Dambovita.

Informatii despre simpozion
Fișă de înscriere

Informatii despre simpozion
Secțiunile simpozionului
Redactarea și publicarea lucrărilor
Agenda simpozionului
Fișă de înscriere

Detalii despre simpozion
Fisa de inscriere

Concurs Naţional „Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!”

Detalii despre concurs

Simpozion național

Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” Târgoviște organizează, pe data de 29 ianuarie 2018, în colaborare cu Casa Corpului Didactic Dâmbovița, simpozionul național ”Didactica specialităţii-de la teorie la practică”, având ca grup țintă cadre didactice de orice specialitate, manageri educaţionali, bibliotecari, profesori documentarişti, informaticieni din învăţământul preuniversitar.
Detalii referitoare la organizarea și desfășurarea simpozionului se găsesc în documentul ataşat.

Detalii despre simpozion

Activități științifice inițiate de alte instituții de învățământ preuniversitar în parteneriat cu CCD Dâmbovița (propuneri transmise pentru obținerea avizului MEN)

Calendarul activitatilor stiintifice

Activități științifice inițiate de alte instituții de învățământ preuniversitar în parteneriat cu CCD Dâmbovița

Calendarul activitatilor stiintifice