SIMPOZIONUL JUDETEAN EDUCAȚIE ȘI INOVAȚIE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREȘCOLAR

Dragi colegi,
Vă invităm să participați la a doua ediție a SIMPOZIONULUI JUDEŢEAN EDUCAȚIE ȘI INOVAȚIE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREȘCOLAR, organizat de Grădinița PP nr. 2 Târgoviște și Grădinița PP nr. 15 Târgoviște, în colaborare cu ISJ Dâmbovița, CCD Dâmbovița și unități de învățământ preșcolar din județ. Simpozionul va avea loc pe data de 19 mai 2023.Detaliile se găsesc în documentul ataşat.

SIMPOZIONUL JUDETEAN INOVATIE SI CREATIVITATE IN PREDAREA LIMBII FRANCEZE

Dragi colegi,
Vă invităm să participați la prima ediție a SIMPOZIONULUI JUDEŢEAN INOVATIE SI CREATIVITATE IN PREDAREA LIMBII FRANCEZE, organizat de Liceul Tehnologic Voinești și Școala Gimnazială Mănești, în colaborare cu ISJ Dâmbovița și CCD Dâmbovița. Simpozionul va avea loc pe data de 18 martie 2023, în sistem online ( prin aplicaţia meet), ora 15:00, linkul pentru participare urmând a fi trimis cu zi o înainte, pe adresele de mail. Detaliile se găsesc în documentele ataşate.

Simpozionul județean „Utilizarea instrumentelor digitale în activitatea didactică"

Liceul „Aurel Rainu" și Școala Gimnazială „Diaconu Coresi" Fieni în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Dâmbovița vă invită la cea de-a doua ediție a Simpozionului județean „Utilizarea instrumentelor digitale în activitatea didactică".

Tema simpozionului: Utilizarea instrumentelor digitale în activitatea didactică - exemple de bune practici.
Data desfășurării simpozionului: 26 aprilie 2023 - format online (conectare Google Meet).
Data limită de trimitere a lucrării: 16 aprilie 2023, pe adresa simpozionului: simpozioninstrumentedigitale@gmail.com .
Informații utile:

Simpozionul Naţional „Competențele cheie - fundament al dezvoltării personale”

Ne face plăcere să vă anunțăm că Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” Târgoviște organizează și în acest an, pe 1 aprilie 2023, Simpozionul Naţional „Competențele cheie - fundament al dezvoltării personale” cu tema ROLUL ȘCOLII ÎN FORMAREA UNEI SOCIETĂȚI A CONVIEȚUIRII ARMONIOASE. Activitatea se desfășoară în parteneriat cu INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN D MBOVIŢA, CASA CORPULUI DIDACTIC D MBOVIŢA, FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXĂ ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte Detalii în documentele de mai jos și pe blogul școlii .

CENTRALIZAREA ACTIVITĂŢILOR ŞTIINŢIFICE, METODICE ȘI CULTURALE - ANUL ŞCOLAR 2022-2023

SIMPOZIONUL INTERJUDEŢEAN din cadrul proiectului educațional ,,Stop violenței și bullyingului în grădiniță și comunitate”, ediția I, on-line

Dragi colegi, vă invităm în data de 23.05.2022, să participați la SIMPOZIONUL INTERJUDEŢEAN din cadrul proiectului educațional ,,Stop violenței și bullyingului în grădiniță și comunitate”, ediția I, on-line, organizat de Școala Gimnazială Răzvad, Grădinița cu Program Normal Nr.1, Loc. Răzvad, Jud. Dâmbovița în parteneriat cu ISJ Dâmbovița, CCD Dâmbovița și unități școlare din țară partenere în proiect.

Simpozionul Național TRADITII ȘI OBICIURI LA INVIEREA DOMNULUI

SIMPOZION JUDEȚEAN EDUCAȚIE ȘI INOVAȚIE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREȘCOLAR, 20 mai 2022, Ediția I

SIMPOZIONUL JUDEȚEAN UTILIZAREA INSTRUMENTELOR DIGITALE ÎN ACTIVITATEA DIDACTICĂ, EDIȚIA I-a

Simpozionul național TEHNICI ȘI MIJLOACE INOVATIVE DE RECUPERARE A TULBURĂRILOR SPECIFICE DE ÎNVĂȚARE, Ediţia a III-a

Simpozionul internațional „Pași către viitor în educație și formare”, inițiat și organizat de Școala Gimnazială „Coresi” Târgoviște, în data de 26, februarie, 2022

În calitate de partener, Casa Corpului Didactic are bucuria de a vă face cunoscut că, în data de 26, februarie, 2022, Școala Gimnazială „Coresi” din Târgoviște organizează cea de-a IV-a ediție a Simpozionului internațional „Pași către viitor în educație și formare”.Pentru detalii accesați link-urile de mai jos.

Simpozionul Național ”Programarea roboților virtuali"

Workshop-ul județean„ Managementul clasei și al școlii prin proiecte"

Având ca grup-țintă personal didactic din învățământul preuniversitar și manageri educaționali, workshop-ul județean„ Managementul clasei și al școlii prin proiecte” inițiat și organizat de către Liceul de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Casa Corpului Didactic Dâmbovița a urmărit împărtășirea exemplelor de bună practică în managementul și implementarea proiectelor.

Carte despre ”Programarea roboților virtuali" ROBOWEB

Simpozion (pentru profesori) și concurs (pentru elevi) cu titlul ”Materiale didactice 2021" organizat de CCD Brăila

Stimați colegi,

Ne face plăcere să vă anunțăm că, în perioada următoare, CCD Brăila organizează un simpozion (pentru profesori) și un concurs (pentru elevi), cu titlul Materiale didactice 2021. Lucrările și cererile de înscriere vor fi trimise până pe data de 9.05.2021, pe adresa de email: ccdbraila2007@yahoo.com, subiect: simpozion 2021, respectiv, concurs 2021.

Simpozionul Național ”Programarea roboților virtuali"

Proiect Simpozion Național Calitate și performanță educațională în școala europeană

Concursul Național Dor de Verde, ediția a V-a

Ziua Culturii Naționale

Simpozionul Educaţie pentru dezvoltare durabilă a României - în context european

Proiect de activitate științifică INFOLITERATURA

Simpozionul național A fi dascăl astăzi, în parteneriat cu CCD Alba

Formulare și condiții pentru activități stiințifice, metodice si culturale 2020 - 2021

Calendarul activitatilor stiintifice, metodice si culturale 2019 - 2020

Simpozionul Internațional "PAȘI CĂTRE VIITOR ÎN EDUCAȚIE ȘI FORMARE", 2019

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Casa Corpului Didactic Dâmboviţa și Şcoala Gimnazială “CORESI”, Târgovişte vă invită să participați la ediția a III-a a Simpozionului Internațional ”Pași către viitor în educație și formare”, manifestare care va avea loc în data de 5 octombrie 2019
A învăța să gândești ca un profesor, a învăța să știi ca un profesor, a învăța să simți ca un profesor, a învăța să acționezi ca un profesor spunea Feiman-Nemser, reprezintă cheia către un învățământ de calitate, către formarea unor cetățeni activi și responsabili, capabili să se integreze pe piața muncii, să facă față unui sistem concurențial și să susțină dezvoltarea societății în ansamblu.
Vă așteptăm!
Formularul online de inscriere
Informatii despre simpozion
Acord de parteneriat

Simpozionul Județean "Drepturile omului – invitaţie la dialog", 2019

Vă invităm la Simpozionul Județean "Drepturile omului – invitaţie la dialog", organizat de Liceul Teoretic ,,Petru Cercel” Târgoviște, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Casa Corpului Didactic Dâmboviţa și Universitatea Valahia Târgovişte - Facultatea de Drept şi Ştiinţe Social – Politice.
Detalii despre simpozion

Simpozionul National "Util, modern și creativ în învățământul preșcolar", 2019

Vă invităm la Simpozionul Naţional "Util, modern și creativ în învățământul preșcolar", organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Dâmboviţa și Grădinița ,,Rază de Soare" din Târgoviște.
Detalii despre simpozion

Simpozion interjudetean ”Familia, dincolo de cuvinte…”

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Târgovişte vă invită sâmbătă, 18 mai 2019, ora 09.00, să participaţi la Simpozionul interjudețean ”Familia, dincolo de cuvinte…”organizat în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Dâmboviţa.
Inclusă în Calendarul activităților științifice, metodice, culturale pentru anul 2018-2019 al CCD Dâmbovița, activitatea se adresează cadrelor didactice din învăţământul preșcolar.
În vederea participării cu lucrări la acest eveniment științific, vă rugăm să completaţi formularul de înscriere , până la data de 30.04.2018 sau să trimiteți formularul de înscriere pe adresa de e-mail florinappsc@yahoo.com
Activitatea se va desfășura la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Târgovişte , str. Cpt. Constantinescu Nr. 2 Târgoviște.

Simpozionul National "Calitate si performanta educationala in scoala romaneasca", 2019

Va invitam la Simpozionul Naţional "Calitate si performanta educationala in scoala romaneasca", organizat de către Liceul de Arte "Bălaşa Doamna", în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Casa Corpului Didactic Dâmboviţa.
Detalii despre simpozion

Simpozion național ,, O școală pentru fiecare, o școală pentru toți", Ediția a V -a 2019

Casa Corpului Didactic Dâmbovița vă invită să participați la Simpozionul Naţional cu tema „O ŞCOALĂ PENTRU FIECARE, O ŞCOALĂ PENTRU TOŢI”, Ediția a V-a, 2019
Data desfășurării: 6 aprilie 2019;
Locul: Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Targoviste
30 martie -ultima zi de înscriere prin completarea formularului: clic pentru inscriere
Expedierea lucrărilor: simpozionscoalasibiblioteca@gmail.com
Detalii despre simpozion gasiți pe site-ul Școlii Gimnaziale Mihai Vitezul Târgoviște.

Calendarul activitatilor stiintifice, metodice si culturale 2018 - 2019

Activităţi metodice organizate de CCD Dâmbovița în semestrul I anul şcolar 2018-2019

Oferta de formare pentru anul scolar 2018 - 2019

Activităţi ştiinţifice, metodice, culturale derulate în anul şcolar 2017 - 2018

Informații cu privire la organizarea și derularea acestor activități

Potrivit Regulamentului de organizare şi funcţionare a casei corpului didactic din 7 octombrie 2011, publicat în Monitorul Oficial 735 din 19 octombrie 2011 (M. Of. 735/2011), DOMENIUL ACTIVITĂŢI METODICE, ŞTIINŢIFICE ŞI CULTURALE cuprinde, în principal:
  • organizarea de activităţi metodice pentru personalul didactic şi didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar, manageri educaţionali, responsabili cu formarea continuă, bibliotecari, profesori documentarişti/responsabili ai centrelor de documentare şi informare, laboranţi, pedagogi şcolari, informaticieni;
  • organizarea de activităţi ştiinţifice: simpozioane, conferinţe, colocvii, sesiuni de comunicări, focus-grupuri, mese rotunde, concursuri etc.;
  • organizarea de activităţi culturale: expoziţii de carte, de pictură, de sculptură, de fotografie ale cadrelor didactice, evenimente aniversare, cercuri tematice (de lectură, de ştiinţe);
  • consultanţă în vederea completării portofoliului de educaţie permanentă.

Simpozion internațional/ național organizat de o instituţie de învăţământ preuniversitar în parteneriat cu CCD Dâmboviţa

Vă informăm că, pentru anul școlar 2017 – 2018, simpozioanele internaționale/naționale se desfășoară cu avizul MEN. Prin urmare, așteptăm din partea dumneavoastră propuneri de astfel de activități, până în data de 01.09.2017, ora 16.00. Propunerile de simpozioane, însoțite de o adresă de înaintare din partea conducerii instituției, se vor depune, în format letric, la secretariatul CCD Dâmbovița și în format electronic, la adresa de e-mail ccddb_formare@yahoo.com. Evaluarea acestora se va realiza de către CCD Dâmbovița, iar rezultatele vor fi transmise pe adresa de e-mail a instituțiilor propunătoare, până în data de 15 septembrie 2017. Informații cu privire la realizarea documentelor pentru organizarea unui simpozion internațional/ național